Bemutatkozás

blog1

Süli Sándor vagyok, 1976 szeptember 8-án születtem Szegeden. Középiskolai tanulmányaimat Szegeden a Krúdy Gyula Vendéglátóipari Iskolában kezdtem 1990-ben, majd itt 1993 tavaszán felszolgálóként végeztem, egy szakma kiváló tanulója versenynek köszönhetően felmentést nyertem a szakmunkásvizsga letétele alól. Ezt követően 1996-1999 között a Móra Ferenc Szakközépiskola hallgatója voltam, 1999-ben érettségiztem. Ezután megszereztem a mixer, a szakács és a vendéglátóipari üzletvezető képesítéseket. 2002-2005 között a Szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskola hallgatójaként rendezvényszervező diplomát szereztem.

Szeged mindkét vendéglátóipari iskolájában dolgoztam oktatóként. Nagyon örültem mikor a Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképzőnél lehetőséget kaptam mixerek oktatására. Jelenleg a Novotel Szeged szálloda főállású alkalmazottja vagyok, üzemeltetem a saját koktél parti szervizemet, s mixeriskolámat a Daiquiri Bartender School-t. A koktél parti szerviznek köszönhetően, az elmúlt évek során Szegeden és vonzáskörzetében, a dél-alföldi régióban nagyon sok üzletben volt szerencsém alkalmanként dolgozni, ezen üzletekben sok jó szakembert megismerni, s mindenkitől igyekeztem valamit elsajátítani.

2012 – tavaszán fogalmazódott meg bennem az elképzelés, hogy segítenem kellene a tanulni, dolgozni vágyó szegedi fiataloknak, munkanélkülieknek. Alapítottam egy vállalkozást Daiquiri Bartender School fantázia névvel. A vállalkozás szakmai képzésekkel foglalkozik. Kiemelten mixereket, flair bartendereket és baristákat szeretnék a munkáltatók részére képezni. Olyan szakembereket, akik az ország egész területén, illetve akár nemzetközi viszonylatban is versenyképesen tudnak helytállni, munkát találni.

Legjobb hazai és nemzetközi eredmények

  • 2010 Magyar Koktél Bajnokság VI. hely
  • 2007 III. Pannónia kupa Ausztria III. hely
  • 2006 II. Pannónia Kupa Ausztria I. hely
  • 2006 Magyar Koktél Bajnokság IV. hely
  • 2003 Nemzetközi Koktél és Long- drink Bajnokság Dubrovnik II. hely

Különdíjak

  • 2008 Magyar Koktél Bajnokság Monin különdíj
  • 2006 II. Pannónia Kupa Austria Legjobb ízű ital különdíja
  • 2005 Magyar Koktél Bajnokság Giffard különdíj
  • 2003 Magyar Koktél Bajnokság Ramexa NPD különdíj

Read more